Ovde je Soraja SPAVALA sa Filipom Plejnom

Autor:

Zabava

19.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Srpski telegraf otkrio da je Soraja Vučelić uplovila u ljubavnu romansu sa svetskim kreatorom Filipom Plejnom, snimivši je sa njim ispred ekskluzivnog restorana, ona je objavila i fotografiju iz luksuznog hotela u kome sa novim dečkom boravi u Milanu.

Foto: Privatna arhiva
Usnimljeni zajedno... Soraja i Filip

Naime, bivša voditeljka slikala se u provokativnim pozama i seksi haljini bez donjeg veša na krevetu i pored postelje koju odnedavno deli sa jednim od najpoželjnijih modnih dizajnera. Iako nije označila lokaciju, Soraja je slikama iz hotelske sobe potvrdila pisanje našeg lista jer je pokazala prepoznatljivi enterijer jednog od najluksuznijih milanskih hotela.

Glosa Centar - NaslovVučelićeva objavila slike iz luksuznog hotela u kome boravi s novim dečkom

- Soraja je sa Filipom Plejnom odsela u hotelu "Bulgari", u kome borave već nekoliko dana - otkrio je naš izvor, a koliko joj je lepo Vučelićeva se pohvalila i svojim pratiocima na Instagramu.

 

#girlsday ??

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 17, 2018 at 6:44am PDT

Međutim, kada smo pokušali da stupimo u kontakt sa manekenkom, ona se nije javljala na telefon.

 

#girlshavemorefun ? ?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 17, 2018 at 6:36am PDT

Inače, Srpski telegraf objavio je ekskluzivne fotografije iz Milana na kojima se jasno vide Soraja i Filip kako, nakon što je Plejn parkirao rols-rojs kojim su se dovezli, sami odlaze u prestižni japanski restoran "Nobu", u kome su proveli nekoliko sati i večerali uz muziku i vino. Ceo snimak može se videti na portalu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Evelyn Krimova

19.06.2018 10:20

Filip Plejn je poznat po tome sto menja zenske svaki dan! Tako, da eto jos jednog trofeja za njega..... Veza? Ma kakva veza.... ocigledno ne znate ko je Filip Plejn.