BELE RUŽE, RASKOŠAN OLTAR I KOČIJE: Svi detalji Prijine i Filipove svadbe!

Autor:

Zabava

20.06.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje pripreme za estradnu svadbu godine na kojoj će sutra pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovoriti sudbonosno "da", privode se kraju.

Kako je planirano, sutrašnji dan će za mladence početi već od ranih jutarnjih časova, a dobro upućen izvor otkriva svadbeni protokol:

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Sve je spremno za sutra... Aleksandra i Filip

 

 

#palacesquare #palacesquareinstpetersburg #stpetersburg #russia #sanktpeterburg #kocije

A post shared by mima (@mimapima) on Oct 27, 2017 at 3:25pm PDT

 

- Aleksnadra i Filip će iz svog doma krenuti kočijom do crkve Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj Kosi gde će obaviti crkveno venčanje. Mlada će za ovu priliku obući raskošnu venčanicu dizajnerke Tijane Todorović, koju će skinuti po završetku crkvene ceremonije. Posle toga, mladenci će otići na fotografisanje i malo će predahnuti i presvući se, a potom će se uputiti u salu za venčanje na Novom Beogradu ispred koje je planiran koktel i pozdravljanje s gostima - priča za Republika.rs izvor blizak pevačici i otkriva kako će izgledati dekoracija restorana.

 

 

- Po Aleksandrinoj želji, agencija koja je zadužena za organizaciju venčanja nabavila je skoro 100.000 belih ruža kojima će biti ukrašen ulaz, oltar i svaki barski sto napolju, kao i stolovi unutar sale. Nakon pozdravljanja s gostima i koktela, pred posebno prvaljenim oltarom za njihovu svadbu, Aleksandra i Filip će imati građansko venčanje, a potom će ući u salu i tamo ih očekuje prvi ples i svadbeni ručak. Unutrašnjost restorana, definitivno je najskuplje dekorisana jer će sa plafona visiti ogromni lusteri i detalji koji asociraju na dijamante - otkriva izvor.

 

 

- Aleksandra će promeniti dve venčanice i na kraju jednu haljinu, dok će Filip promeniti dva odela. Očekuje se 950 zvanica i to su brojni članovi familije Prijović i Živojinović, kolege, prijatelji iz Srbije, ali iz čitavog sveta. Na svadbu će doći i neki ljuidi sa Floride, tako da se o svakom detalju vodi računa. Kumovi su već poznati, sa mladine strane, to je pevač Aco Pejović, a sa mladoženjine, košarkš Miloš Teodosić- zaključuje izvor.

RepublikaFoto: Starsport
A od kuma... Miloš Teodosić s mladoženjine strane
RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Predvideo im svadbu, pa pozvan za kuma... Aco Pejović s mladine strane..

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading