(VIDEO) KAPIJA OKIĆENA, KOČIJA SPREMNA: U toku poslednje pripreme za Prijinu i Filipovu SVADBU!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.06.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje Aleksandre Prijović, pevačice, i Filipa Živojinovića, menadžera, dugo je najavljivano u medijima, a danas će se njih dvoje zakleti jedno drugom na večnu ljubav.

RepublikaFoto: alo.rs
Pripreme u toku u kući Živojinovića

Mladenci će belom kočijom koja je dovežena iz Progara krenuti iz kuće Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, mladoženjinog oca, a kapija njihovog doma već je okićena belim ružama.

Kao i ostatak dekoracije, o kojoj je Republika.rs, već pisala, sve je ukrašeno belim ružama od crkve do prostora u kom je organizovano svadbeno veselje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ispred sale u kojoj će se Aleksandra i Fiulip venčati i dalje su u toku pripreme... Da li će sve biti gotovo do svadbe?

Mlada će najpre obući venčanicu dizajnerke Tijane Todorović, u kojoj će se venčati u crkvi Svetog Vasiilija Ostroškog. Nakon toga, Aleksnadra će promeniti venčanicu, a uveče će obući haljinu. 

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
I kum je tu... Aco Pejović sa Bobom

U kući Brene i Bobe poslednje pripreme su u toku, a ispred je bela kočija kojom će se mladenci odvesti do crkve. Mladoženjin otac veoma je uzbuđen i otkrio je kako teku pripreme:

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Sve drži pod kontrolom... Boba Živojinović

- Veoma sam veseo i najponosniji sam tata. Sve je pod kontrolom, čekamo još neke goste da slete - izjavio je Živojinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading