Jala i Buba održali spektakularan koncert u Beogradu i oborili SVE REKORDE POSETE!

Autor:

Zabava

24.06.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reperi Jala Brat i Buba Koreli održali su sino spektakularni koncert na Tašmajdanu i, bez sumnje, nekoliko sati pre početka nastupa oborili sve rekorde posete!

Foto: Srpski telegraf
Jala Brat i Buba Koreli

Nekoliko hiljada fanova iz srpske prestonice sjatilo se na Tašmajdan kako bi uživo uživali u brojnim hitovima popularnog dvojca, ali i njihovih večerašnjih gostiju među kojima su bili Maja Berović, Milan Stanković, Elena Kitić, Cobi, Senidah, ali i Inas, nova mlada zvezda Imperije.

U publici su večeras bila i brojna poznata lica - sa svojom ćerkom Anđelom na koncert Jale i Bube došla je popularna voditeljka Dušica Jakovljević, a spektakl nije želela da propusti ni popularna pevačica Katarina Grujić.

Ogromnu pažnju javnosti privukao je i dolazak zvezda rijalitija "Zadruga", pobednice Kristine Kije Kockar, Milana Miloševića, Ane Korać, ali i Sanje Stanković i Jovane TomićMatore, koje su došle ruku pod ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading