KARLEUŠA GADNO OPLELA PO KIJI!

Autor:

Zabava

24.06.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar podelila je Srbiju i dok je jedni hvale, drugi je napadaju!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša

Nakon što ju je prozivala Tamara Đurić, ovog puta je isto učinila pevačica Jelena Karleuša. Nakon što je ismejala haljinu koju je dobila od Cece, Jelenu su počeli da napadaju Kijini fanovi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je, kapiram, pobedila, jer ju je muž prevario, ali kakve veze ja sa tim imam? - napisala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

24.06.2018 17:22

Ima Karleusa mnogo znacajnije osobe u njenom zivotu da komentarise,kao npr kumove a ne da se bavi komentarisanjem jedne devojke ,pobednice jednog rijalitija.Posto nije upucena,samo da joj kazem da devojka nije pobedila zato sto je muz prevario,vec zato sto je umela da se nosi sa celom situacijom,sto je pored toga narod video sve njene vrline,kulturu,inteligenciju i dostojanstveno drzanje do samog kraja.

Odgovori 28 21
Maria

25.06.2018 08:57

@Marina - Kako bi Krleusa izasla u novine nego uvredama. Pametne reci ne zna.