NIJE JE PRETERANO NAHVALILA: Ceca prokomentarisala Veljkovu VERENICU!

Autor: Hello

Zabava

25.06.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada se Veljko Ražnatović verio Bogdanom Rodić svi su čekali komentar njegove majke, pevačice Svetlane Cece Ražnatović o budućoj snajki. Ipak, Ceca nije odmah rekla šta misli o Bogdani, ali je ipak dala svoj sud.

Foto: instagram.com/aceisb4ck
Ceci se dopada snajka... Veljko i Bogdana

- Ne mešam se, kao što se ni moji roditelji nisu mešali u moje izbore. Možda su želeli, ali nikada to otvoreno nisu pokazivali, već su poštovali moje želje. I ja sam se postavila na isti način - rekla je Ceca koja očigledno nije želela mnogo da hvali snajku.

Međutim, dodala je nešto što bi Bogdanu moglo da uteši, a to je da je Veljkova izabranica, koju je doveo i na majčin 45-i rođendan, dobrog srca i vaspitanja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaže da Bogdana ima dobru dušu... Svetlana Ceca Ražnatović

Pevačica je još jednom rečenicom dokazala da je sa Bogdanom u dobim odnosima, ali je istakla i da mečeve svog sina ne može da gleda:

- To je ogroman stres za mene. Nezamislivo mi je da sedim u publici i mirno gledam njegove mečeve. Kad se sve završi, Bogdana, koja ga uvek prati, ili neko od mojih pritelja, pošalju mi snimak.

Foto: instagram.com/aceisb4ck/
Majka ne može da gleda njegove mečeve... Veljko Ražnatović

Ražnatovoićka je istakla i da je Veljko dobar momak, kao i da je lojalan prijatelj, a posebno je ponosna na njega jer je odabrao svoj životni put i postao uspešan bokser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading