SLAVI ROĐENDAN I ROĐENJE ĆERKE: Slađa Alegro napravila GOZBU!

Autor:

Zabava

28.06.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki blagoslov kako je u nekoliko navrata sama izjavljivala, doživela je pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro kada se pre dve nedelje porodila i na svet donela ćerku Milu. Pevačica je tim povodom, ali i zbog svog rođendana večeras u jednom obrenovačkom restoranu napravila veliko slavlje sa suprugom Zoranom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Proslavljaju rođenje ćerke... Slađa sa suprugom Zoranom
Foto: Republika.rs
Ovako su dočekali goste... Na slavlju Slađe Alegro

Novopečena majka otkrila je medijima da će se na slavlju kratko zadržati jer beba ne sme dugo da ostaje bez nje. 
- Ja neću ostajati do kraka žurke zbog bebe, ali će zato tata i za mene da proslavi. Ja sam presrećna jer mi se ostvarila najveća životna želja. Mislim da svaka žena treba da se ostvari u ulozi majke jer je to nešto neopisivo rečima. Nećemo se zaustaviti na jednom detetu to moram da napomenem. Neka Mila bude šta god poželi kad poraste, a već sada znam da neće biti starleta jer ne voli da bude gola - rekla je Slađa. Kiša i loše vreme nije sprečilo Đoleta i Vesnu Đogani da na slavlje stignu među prvima i čestitaju ponosnim roditeljima i njihovoj ćerki požele dug i uspesan život.

RepublikaFoto: Republika.rs
Prvi gosti... Vesna i Đole Đogani sa slavljenicom i novopečenom mamom

Kolegincia i bliska Slađina prijatlejica Ilda Šaulić, takođe je došla na proslavu i poželela novopečenoj mami sve najlepše.

RepublikaFoto: Republika.rs
Slavi sa koleginicom... Ilda Šaulić

Ubrzo nakon toga, stigla je i pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem koji je pocepao majicu Slađinom suprugu Zoranu.

RepublikaFoto: Republika
Seka stigla na slavlje Slađe Alegro...
RepublikaFoto: Republika.rs
Seka i Veljko pocepali Slađinog muža...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading