Željko Vasić kod spomenika Nikoli Tesli u Kanadi!

Autor:

Zabava

29.06.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je pustio u etar novu pesmu i spot "Atina", Željko Vasić je krenuo na svoju prvu kanadsku turneju tokom koje je nastupao u Vankuveru, Kalgariju, Edmontonu i Torontu pred oduševljenim i nostalgičnim posetiocima kojima je zajedno sa svojim menadžerom za USA i Kanadu Milanom Đorđevićem obećao da će se pred kraj godine ponovo družiti i pevati zajedno.

Foto: Promo foto
Željko Vasić

- Bio sam ponosan kad sam krenuo iz Toronta ka Nijagari bulevarom Nikole Tesle i stigao do vodopada gde se na najlepšem mestu u parku nalazi spomenik Nikoli Tesli sa čije se pozicije najbolje vide vodopadi i proteže se pogled ka USA. Svako ko je iz Srbije treba da bude ponosan. Dobro je da imamo takve ljude kojima možemo da se ponosimo. Moramo samo naučiti da ih prepoznajemo i poštujemo i ne dozvolimo im da odlaze u beli svet ne bi li uradili neke velike stvari i postali cenjeni, već da ih cenimo kod kuće i za života - kaže Željko Vasić po povratku u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading