Gagi mrzi Srbe?!

Autor:

Zabava

30.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić žestoko je oplela po Gagiju Đoganiju kada se na internetu pojavila slika na kojoj denser rukama pokazuje simbol orla sa albanske zastave, koji je ovih dana često korišćen u javnosti kao provokacija srpskog naroda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Bivša učesnica "Farme" prvo je Gagija izvređala na Instagram profilu šerujući spornu fotografiju, pa je i za Srpski telegraf potvrdila sve što misli o njegovom sramnom činu uprkos tome što je sa društvene mreže obrisala komentare.

Gazime, gavrane, nekada si bio simpatično glup i nepismen, a sad ti i ovo treba tako ubogom i očukanom. Malo ti je bruke od ćerke doživotne

- Malo ti je bruke od ćerke doživotne, sad ti i ovo treba tako ubogom i očukanom. Gazime, gavrane, nekada si bio i simpatično glup i nepismen kao da si pobegao iz cirkusa, ali sad si odvratan. Anabela, sve ti je oprošteno, kakav je ovaj, dobro vam ova mala i ne laje. Džaba vas branimo, je*ale vas i Kije i Lune i ostala mnogobrojna rodbina. Sikter - poručila je Tamara u objavi, ne propustivši priliku da potkači i Lunu zbog toga što je zavela oženjenog čoveka u "Zadruzi", a za naš list je dodatno obrazložila zbog čega Gazmen Đogani na ovaj način izaziva naciju.

 

K

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jun 25, 2018 at 1:44pm PDT

 

Tamara: On izgleda ima neki sindrom ispod Daunovog čim to radi. Trebalo bi da se javno izvini zbog ovoga

Foto: printscreen/instagram.com/tamarastar89
Gagi Đogani pokazuje orla!

- Mislim da Gagiju u ovom trenutku i nije baš najpametnije da pokazuje simbol orla. On izgleda ima neki sindrom ispod Daunovog čim to radi. Verovatno sad mrzi Srbiju i čitavu naciju zbog toga što svi pljuju njegovu ćerku jer je u rijalitiju bila sa oženjenim čovekom. Mislim da nikako nije trebalo da se služi ovim trikovima bez obzira na to što staje u zaštitu svoje ćerke. Trebalo bi da se javno izvini zbog ovoga, a ja svakako neću prestati da komentarišem. Na Slobinu stranu sam stala jer već mesecima prolazi kroz linč zbog toga što je prevario ženu. Naravno, ja ne odobravam prevaru, ali ni Kija nije bila velika cvećka. Lunu ne bih ni komentarisala, ona mi je skroz nesimpatična - rekla je Đurićka za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gagica

30.06.2018 16:28

Slike govore bolje od reci.

Odgovori 21 1