Ceca: Drhtale su mi noge pred 150.000 ljudi!

Autor: D. L.

Zabava

30.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se svog najuspešnijeg solističkog koncerta, koji je pre pet godina održala na Ušću, i otkrila da je cela drhtala pred izlazak na binu!

 

??

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on Jun 19, 2018 at 12:31pm PDT

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa nastupa uz emotivnu poruku u kojoj je navela da nikad veće uzbuđenje nije osetila u životu nego u trenutku kad je trebalo da zapeva pred 150.000 ljudi.

Ceca: Stižem i čujem huk moje publike. Mene jeza prolazi. Srce kuca ubrzano. Sve je krcato, ne vidi se kraj Ušća

- Pre tačno pet godina dogodilo se čuveno Ušće 2. Verujte mi da i danas kada se setim tog 28. juna 2013. godine opet osetim te neke leptiriće u stomaku, pozitivnu tremu i iznova se setim zašto je taj dan u mom srcu upisan kao poseban datum. Slavila sam 25 godina karijere, a ostvarila sam još jedan san u životu. U ovo vreme, samo nekoliko sati pred koncert, meni je srce kucalo ubrzano zbog trenutka kada ću zajedno sa mojom vernom publikom uživati i slaviti. Stižem na Ušće i tu čujem huk. Huk moje publike. Mene jeza prolazi. Bliži se osam uveče, meni od izlaska na scenu drhte noge, srce kuca ubrzano. Organizatori mi saopštavaju: "Sve je krcato, ne vidi se kraj Ušća!" Shvatam da me još nekoliko minuta deli do trenutka kada ću održati najveći nastup u životu. Izlazim i u jednom trenutku primećujem da su ispred mene svi ljudi koje volim, moja porodica, moja publika, prijatelji. I da sam mogla da poletim, poletela bih, takav je bio moj osećaj. U glavi mi ostaje zauvek zapamćena rečenica koju sam izgovorila, a pre toga nisam uopšte razmišljala da li ću govoriti: "Hvala vam što vas ima u ovolikom broju. Ja samo bogu mogu da zahvalim večeras na vama i vi ste me ovakvom i napravili. Večeras sam najsrećnija žena na svetu zahvaljujući vama", a identičnu rečenicu bih ponovila i danas - napisala je Ražnatovićeva, koja je tog Vidovdana održala najveći koncert u jugoistočnoj Evropi i na Balkanu, o čemu je naknadno dobila i zvanični izveštaj.

 

??????

A post shared by C E C A (@craznatovic_official) on Jun 12, 2018 at 6:47am PDT

Inače, Ceca uskoro planira da održi i treći koncert na istoj lokaciji, kojim će obeležiti 30 godina karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

30.06.2018 08:00

Zaustavite moralno posrnuće Srbije.