Slađa plakala dok su joj gosti cepali muža!

Autor: D. L.

Zabava

29.06.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran Dragaš napravili su veliko slavlje povodom rođenja ćerke Mile u jednom obrenovačkom restoranu, a novopečena mama sve vreme je plakala, dok su gosti cepali majicu njenog supruga!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Slađa Alegro

Naime, pošto se pevačica ostvarila u ulozi majke posle dva neuspela pokušaja, ona još uvek veoma emotivno doživljava sve u vezi sa prinovom, pa ne čudi što svaka sitnica vezana za njenu ćerkicu može da joj izazove suze radosnice. Slađin suprug morao je u toku večeri da promeni nekoliko majica na kojima je pisalo "Milin stari" jer su ga gosti koji su u različito vreme pristizali u više navrata pocepali do gole kože, kako to običaj i nalaže.

Slađa: Slavlje smo napravili za moj rođendan pošto je Mila najlepši poklon koji sam mogla dobiti

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Slađa Alegro sa mužem Zoranom Dragašom

- Dobila sam najlepši poklon za rođendan kada se 14. juna rodila moja Mila, tako da imamo dvostruko slavlje. Dobra je beba, ali samo je nemirna kada je presvlačimo i kada je gola. To tatu posebno raduje jer mu je to pouzdan znak da neće biti starleta kad poraste! U ovom trenutku ne razmišljam o nastupima i povratku na posao jer želim da uživam sa bebom što je više moguće, a poslovne obaveze mogu malo da pričekaju - rekla je pevačica za Srpski telegraf.

Inače, Slađa se nije dugo zadržala na veselju jer je morala da se vrati kod bebe, ali je zato njen suprug Zoran sa prijateljima slavio do kasnih sati. Na proslavu je među prvima stigla pevačica Ilda Šaulić, zatim Vesna i Đole Đogani, Seka Aleksić u pratnji supruga Veljka Piljikića, Andreana Čekić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading