Rekordan broj posetilaca na Topčideru: Enter festival okupio blizu 35.000 ljudi!

Autor:

Zabava

02.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Enter festival, koji je u Beogradu trajao od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku, okupio je blizu 35.000 ljudi! Naime, veliki broj mladih okupio se kako bi uživao u hitovima velikana sa domaće muzičke scene kao što je Mortal Kombat, Struka, Pero Defformero, Point Blank, Sassja, Surreal, Prti Bee Gee, koji su digli na noge sve koji su se našli na jednoj od najvećih žurki u prestonici u poslednjih nekoliko meseci.

Foto: Promo
Enter festival

Kapije festivala otvorile su se pre 28. juna sa parolom "Oživi Enter", a redovi uzbuđenih fanova su sa nestrpljenjem čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove elektronske i rok muzike domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, ali i nastupi poznatih di-džejeva. Poslednje veče festivala bilo je vrhunac dobre atmosfere i rezervisano samo za pripadnike mlađih generacija, pa je tako sve bilo u duhu rok i hip-hop muzike. Najveća senzacija svakako je bila rumunska zvezda Inna, koja je zapalila scenu svojim najvećim hitovima. Interesantan slogan koji je bio parola na poslednjoj večeri festivala glasio je "Preživi Enter". Veliki letnji pljuskovi koji su u nekoliko navrata paralisali prestonicu nisu sprečili najvernije fanove da uživaju u ovom spektaklu.

Sam događaj bio je podeljen na nekoliko delova, a kako je festivalski prostor bio smešten od Topčiderske ulice pa sve do kraja parka ka mostu na Adi, imao je četiri zone - FUN zona sa velikom binom gde su se održavali glavni muzički događaji, zatim FOOD & DRINK zona sa mnoštvom štandova, VIP ZONA i CHILL ZONA za one koji su poželeli malo odmora od gužve i dugog stajanja na nogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading