Seka Aleksić se PONOVO UGOJILA!

Zabava

05.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Svetlana Seka Aleksić se ponovo ugojila. Naime, iako Aleksićeva ističe kako redovno trenira, na društvenim mrežama obaveštava fanove koliko je smršala, kakvi su joj mišići, koliko su naporni treninzi i kako je liniju dovela do savršenstva, realna slika nije baš takva.

Foto: Promo foto
Vitka linija Seke Aleksić

Naime, ona se pre dva dana pojavila na žurki magazina Puls u društvu supruga Veljka Piljikića, a na fotografijama sa događaja izgleda da je Seka ipak povratila kilograme. 

 

 

❤️ čestitamo @blic.rs ?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Jul 4, 2018 at 5:04am PDT

 

Publici će ostati u sećanju Sekino pojavljivanje u ljubičastoj haljini 2008, kada je bila najdeblja

Od samog pojavljivanja folk pevačica nije mogla da sakrije da ima problema sa kilogramima, a tokom karijere stalno je menjala izgled. Sa viškom kilograma ili bez, crna, plava, duge ili kratke kose, pevačica šokira neverovatnim promenama, kojima je sklona veoma često. Seka se pojavila na sceni 2002. i imala je samo 21 godinu kad je nastupila na festivalu narodne muzike u Ćupriji sa pesmom "Idealno tvoja", kojom je osvojila prvu nagradu publike, nakon koje je odmah snimila album i stekla veliku popularnost pesmom "Crno i zlatno".

Na početku svoje karijere Aleksićeva sa pojavila u tigrastoj haljini i nije imala skupu garderobu i puno stila, dok sada prati modne trendove i nosi uglavnom brendirane stvari. Publici će ostati u sećanju Sekino pojavljivanje u ljubičastoj haljini 2008, kada je bila najdeblja.

Foto: google.rs
Ipak se ugojila... Seka 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading