KARLEUŠA SE ODREKLA BUNDI OD 300.000 EVRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša skinula se potpuno gola zarad kampanje za zaštitu životinja koju sprovodi svetski poznato udruženje PETA. Samim tim, ona je postala prva poznata ličnost s ovih prostora koja je dobila titulu zaštitnog lica čiji je cilj borba protiv nošenja predmeta od krzna.

Samim tim, ona je postala prva poznata ličnost s ovih prostora koja je dobila titulu zaštitnog lica čiji je cilj borba protiv nošenja predmeta od krzna. Ona se pre mesec dana u tajnosti slikala za editorijal na kom pozira potpuno gola ispred objektiva Dušana Petrovića, a fotografije su čelnici PETE oduševljeno prihvatili. Cela kampanja nosi naziv "Radije gola nego u krznu".

Foto: Promo foto
Više je nećemo videti u krznu... Jelena Karleuša

- Jelena je oduševljeno prihvatila poziv da bude zaštitno lice za ceo Balkan. Ona je toliko srčano prihvatila novu ulogu da se odrekla svih predmeta od krzna koje ima, pa je bunde i tašne u vrednosti od 300.000 evra podelila. Poklonila je prijateljicama koje to sebi nisu mogle da priušte, čime se odrekla bukvalno dva luksuzna stana u Beogradu. Nije čak želela ni da proda nego je poklonila - govori dobro obavešten izvor.

Sve što je imala u ormaru od prirodnog krzna poklonila je prijateljicama

Kako dalje saznajemo, JK će narednih godinu dana biti ambasador zaštite životinja koji će obići mnoge zemlje u regionu kako bi podigla svest kod ljudi o važnosti nege životinja. Isto tako boriće se za zabranu farmi za proizvodnju krzna u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/karlusastar
Sad će preći na šešire... Karleuša

- Ova kampanja uključuje slavne ljude iz celog sveta koji podižu svoj glas i efikasno deluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način - protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo lepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lepo - ubijanje ne može biti lepo - rekla je Karleuša.

Za PETA su se do sada fotografisale istaknute javne ličnosti iz celog sveta, kao što su Naomi Kempbel, Kloi Kardašijan, Eva Mendez i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

06.07.2018 13:31

Mogla je da organizuje neku aukciju ili slično, pa da ih je prodala a novac poklonila nekom azilu za životinje, kad se već žrtvuje i hvali, a ona poklonila prijateljicama