Milica Todorović doživela veoma neprijatnu situaciju!

Autor:

Zabava

06.07.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović doživela je veoma neprijatnu situaciju u jednom restoranu kada je naručila večeru nakon napornog radnog dana. Naime vlasnica trenutno aktuelnog letnjeg hita "Šou program" sela je u jedan restoran kako bi večerala, ali nije sve išlo po planu.

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Milica Todorović

Kada je dobila hranu koju je naručila, u svojoj porudžbini zatekla je mrtvog pauka, a sve to podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: printscreen/instagram
Užas...

-  I tako ja nađem ogromnog krakatog pauka u salati koju naručih. Zgadili ste mi i život i hranu - napisala je Milica Todorović.

Podsetimo, nakon medijske ilegale od nekoliko meseci, Milica Todorović vratila se na scenu sa nekoliko kilograma viška, koje je uspešno svukla za kratko vreme. Koliko brine o svojoj liniji govori i činjenica da je pevačica u restoranu naručila salatu, međutim i ona joj je prisela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading