NATAŠA BEKVALAC peva o tome kako je OŠTEĆENA!

Autor:

Zabava

08.07.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših pevačica naše estrade, Nataša Bekvalac, trenutno preživljava težak životni period jer je,pre nepuna tri meseca, doživela krah svog braka sa Lukom Lazukićem. Ceo taj slučaj bio je maksimalno medijski ispraćen, a sudeći po novitetima, još uvek se nije smirila tenzija među i dalje zakonitim supružnicima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nataša Bekvalac

Novosadska barbika je svog supruga prijavila policiji za fizičko zlostavljanje, samo dva meseca nakon što se porodila. Tada je ceo slučaj predat kako policiji tako i medijima. 

Dešavala su se u međuvremenu javna prepucavanja između pevačice i Lazukića, a sada se Nata odlučila da ode korak dalje i da svoj bol i tugu podeli sa svojim fanovima, da putem pesme iskaže sve neizgovorene reči i emocije.

Bekvalčeva, i pored svega što ju je snašlo, ne skida osmeh sa lica. I dalje veruje u ljubav i posvećena je svojim ćerkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading