UDATA JE ZA MILIONERA, A SEDI NA TRAVI: Srpska pevačica golišava na livadi!

Autor:

Zabava

08.07.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nema potrebe da ikada išta radi u životu, ova pevačica odlučila je da povremeno snimi po neku pesmu, a koliko vredno radi na tome pokazala je i danas.

 

❤️

A post shared by Jovana Nikolić Miskovic (@jovananikolicmusic) on Mar 10, 2018 at 1:35pm PST

S obzirom na to da je od 2016. godine u braku s Markom Miškovićem, a da su 2013. dobili ćerku Antoninu, pevačica Jovana Nikolić može bezbrižno da uživa u životu. Ipak, ona je dokazala da nije jedna od onih razmaženih bogatašica, već da voli i da radi. 

 

Radno i paradno raspoloženje????

A post shared by Jovana Nikolić Miskovic (@jovananikolicmusic) on May 1, 2018 at 10:17am PDT

Jovana je danas objavila fotografiju na kojoj je sa grupom svojih plesača na čelu sa koreografom Ivanom Mileusnićem sa kojima sedi na livadi, verovatno u pauzi snimanja novog spota. A kako je sama otkrila tema je čergarski život s obzirom da su svi, pa i sama pevačica obučeni u romsku nardonu nošnju.

 

Cause i’m a gypsy, are you coming with me? ??❤️

A post shared by Jovana Nikolić Miskovic (@jovananikolicmusic) on Jul 8, 2018 at 8:38am PDT

Iako živi okružena luksuzom, Jovana retko objavljuje fotografije na kojima se raskoš može videti, a na njenim slikama na instagramu uglavnom dominiraju članovi njene porodice, ćerka Antonina i suprug Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading