Karleuša: Buba i Jala su MEGASRAN*E!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša brutalno je oplela po bosansko-hercegovačkim hitmejkerima Jali Bratu i Bubi Koreliju nazivajući njihove pesme običnim sra*em.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Bez dlake na jeziku.... JK

Naime, pop divu očigledno nervira aktuelni trend u domaćoj muzici, pa je odlučila da iznese stav o tome i javno iskritikuje Bubu i Jalu.

- Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko-jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mešanjem padeža i akcenta i uz dodatak srpskog folk triler - kurblanja. Ukratko, megasra*e koje će trajati još mesec-dva i kraj - napisala je JK očigledno aludirajući na Jalu i Bubu, ali se dotakla i aktuelnih hitova:

 Pop diva oštro iskritikovala trenutno najpopularnije repere, ali i stanje na srpskoj muzičkoj sceni, napominjući kako otkako je u žiriju "Zvezda Granda" još nije naletela na pravu zvezdu

RepublikaFoto: instagram.com/jalabrat
Jala Brat i Buba Koreli

- Sva ova sra*a koja snimaju pevači, sve te treš pesmice koje traju tri dana i ne možeš nijednu reč da ponoviš su fuj.

Kako bismo čuli šta na ove njene reči ima da kažu Buba i Jala, pozvali smo popularni rep dvojac, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive.

Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko-jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mešanjem padeža i akcenta

Ovo nije prvi put da Karleuša, koja je inače poznata po britkom jeziku, iznosi javno svoje stavove i kritike. Njene javne osude o Svetlani Ceci Ražnatović postale su antologijske, dok se još uvek prepričava rat sa Dijanom Janković, koju je nazvala "seljankom koja je došla u grad i umislila da vredi". Javni rat vodila je i sa Sekom Aleksić, koju neretko potkači u objavama. Poslednji u nizu estradni rat povela je sa kolegom Acom Lukasom, zbog kog je najavila povlačenje iz žirija "Zvezda Granda".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lucija

09.07.2018 12:20

Apsolutno je u pravu za svaku reč!