UMRO MU OTAC, PAO U TEŠKU DEPRESIJU, a sada poručuje: Pazi šta želiš!

Autor:

Zabava

09.07.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović, nekada veoma popularan pevač, ponovo je rešio da se vrati na scenu i osvoji publiku!

 

#bojantomovic#

A post shared by Bojan Tomovic (@bojan.tomovic) on Jun 20, 2018 at 2:02pm PDT

Naime, Bojan se nakon smrti oca suočio sa zdravstvenim problemom, "upao" je u depresiju sa kojom se borio duže od dve godine.

Poznati pevač je napokon uspeo da stane na noge i počne da peva, ali i da snima pesme. On je objavio četiri nove numere „Kockice“, „Halo, halo“, „Pazi šta želiš“ i „Sofi sofija“. Tekstove za ove pesme radio je sam, baš kao i za njegove hitove poput „Na distanci“, „Nisam te zaboravio“, „ S prijateljima na sto“.

 

#bojantomovic#

A post shared by Bojan Tomovic (@bojan.tomovic) on Jun 20, 2018 at 2:08pm PDT

Inače, Bojan je poznat po duetu sa Jovanom Pajić, a njihova pesma "Jugić" bila je veliki hit, nakon toga pevač se povukao sa scene i sada se vraća s novim hitovima. Poslušajte njegove najnovije pesme:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Maja

09.07.2018 16:44

Meni je on uvek bio cool, drugaciji od vecine estradnjaka, posebno zato sto sam pise svoje pesme.Na distanci i Nisam te zaboravio se slusaju i dan danas nakon 15 godina. I ove nove su mu super, posebno "Kockice" i " Sofi Sofija".

Rajko

10.07.2018 05:35

@Maja - Ovaj Milogorac u pesmi " Sofi Sofija" peva o Hrvatskoj i Albaniji i tako misli da "osvoji" publiku u Srbiji? BOZE SVASTA...

Zena a ne ljubavnica

10.07.2018 14:40

@Rajko - On je javno podrzao Lunu i Slobu, nemoral i preljubu, verovatno ga Razija potplatila, to govori kakav je doticni Tomovic .Smucio mi se tada, jer je ponizio nasu kraljicu Kiju, tako da me njegov rad uopste ne zanima.Jedina pesma koja mu valja je Nisam te zaboravio.Propao kao i Anabela!

Gedza

10.07.2018 21:38

@Rajko - I to je na Vidovdan izbacio pesmu o Albaniji, SRAMOTA!!