Salveta otkrila jezive traume iz detinjstva: Gledala sam kako mama krvari dok je tata šutira!

Autor:

Zabava

10.07.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Jakšić Salveta u emisiji "Posle ručka" na Hepi TV ispričala je svoju životnu priču, a porodični problemi i nasilje kroz koje je prošla nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Kako je glumica otkrila, odrasla je u siromaštvu, a njen otac bio je agresivan prema mami, te su joj slike stravičnog nasilja ostale urezane u sećanju.

Foto: Prntscrin
Ljiljana Jakšić

- Moja majka je bila samohrana i imali smo velike probleme. Bili smo jako siromašni. Nismo imali šta da jedemo. Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. To je bilo sedamdesetih godina. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale. Kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su pitali da li su u braku - otkrila je u dahu jezive prizore Ljiljana i dodala:

- Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. To su traume koje su ostale u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, išla sam u amatersko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i bilo je struje. Tako mi je gluma i ušla u krv - zaključila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading