Tanja Savić donela ŽIVOTNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

11.07.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Tanja Savić pre mnogo godina, kada je bila na vrhuncu popularnosti, donela je odluku koja ju je mnogo koštala - rešila je da se maksimalno posveti svom suprugu Dušanu Jovančeviću i sinovima i preseli se u Australiju, što se umnogome odrazilo na njenu karijeru.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Ona je od od tada u nekoliko navrata odlazila u Australiju i vraćala se u Srbiju gde je, uprkos svemu, uspela da se vrati na scenu i izbaci nekoliko pesama. Tanja je nedavno objavila dva nova singla, nakon čega je ponovo otišla u Australiju i putem društvenih mreža se nije oglašavala skoro mesec dana, a onda je usledila njena nova objava.

Pevačica se fotografisala u avionu i sa fanovima na mrežama podelila radosne vesti - da stiže u Srbiju i nastavlja sa nastupima, što je obradovalo ljubitelje njenog glasa.

 

Cao drugari, konacno Srbija! Srecna sto cemo se druziti i pevati moje nove pesme! Jeste li spremni?? ? #sobazablude #zlocinbezdokaza

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 11. Јул 2018. у 4:05 PDT

- Ćao, drugari... Konačno Srbija! Srećna sam što ćemo se družiti i pevati moje nove pesme! Jeste li spremni? - upitala je Tanja svoje pratioce na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading