Sloba Radanović progovorio o aferi sa Aleksandrom Mladenović!

Autor:

Zabava

11.07.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović još uvek nije potpisao papire za ravod braka od supruge Kristine Kockar, a gostujući u "Novom jutru" rekao je kako mu obaveze još uvek to nisu dozvolile, ali i da uskoro planira to da obavi.

Foto: printscreen/instagram
Sloba Radanović

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjem programa televizije Pink, pitala je Slobu Radanovića uživo u programu i da li je tačno da je započeo ljubavnu romansu sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

- To sam pročitao juče i to je stvarno banalnost. Sa devojkom nisam u kontaktu, upoznao sam je, ali nismo u kontaktu. Ne znam odakle im ta informacija... Čuo sam mnogo nekih stvari o sebi, ali to stvarno nije istina. O njoj imam super mišljenje i kao o osobi i kao o vokalu, ali to nije istina. Ne znam odakle je mogla da krene ta priča, ajde da je ona neko sa kim sam redovno u kontaktu, ali sa njom stvarno ne - rekao je Sloba u jutarnjem programu RTV Pink.

Gostujući u "Novom jutru" Radanović je pričao i o nepristojnim ponudama koje dobija, ali i istako da njegovu novu pesmu "Nepristojna ponuda" nije posvetio Luni Đogani sa kojom je bio u vezi tokom boravka u "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading