CECINA ĆERKA O SVOM NAJVEĆEM BOLU: Ceo život mi nedostaje tata!

Zabava

14.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica folk zvezde Svetlane Ražnatović, Anastasija Ražnatović sa svojih 20 godina tvrdi da je dobro promislila pre nego što je rešila da zakorači na muzičku scenu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anastasija i Ceca

Ona naglašava da to što je krenula maminim stopama potvrđuje da nije razmažena Cecina ćerka, jer u suprotnom ne bi ni počinjala da se bavi muzikom, nego bi živela poput većine dece poznatih roditelja. U razgovoru za magazin Helou Anastasija ističe da želi da se osamostali i da jednog dana živi od plodova svog rada, priznaje da je imala divno detinjstvo, ali da je ono ipak bilo pomračeno činjenicom da je još kao beba ostala bez oca, koji joj je u svim ključnim momentima života veoma nedostajao.

Anastasija: Nedostajao mi je otac da isprati moj polazak u školu, priredbe, rođendane i sve drugo

Foto: Instagram
Anastasijin otac...Arkan

- Veljko i ja imali smo sreću da su nam svi članovi porodice tokom celog detinjstva pružali ljubav, trudili su se da nedostatak očeve figure nadoknade koliko je to bilo moguće. Trud i pažnja usmereni ka nama olakšavali su tu prazninu, ali nisu mogli da ublaže setu. Znate, kada po većinu dece u školu dolaze očevi, a vi ste svesni da to nikada nećete doživeti, ne može da vam bude lepo. Nedostajao mi je otac da isprati moj polazak u školu, priredbe, rođendane i drugo - ispričala je Anastasija za Helou, a zatim priznala da je emotivno ispunjena.

Udvaranje svima imponuje. Sve je to slatko, ali ništa dalje od toga jer sam ja srećno zaljubljena devojka

- Mislim da udvaranje imponuje svakoj devojci. Meni je sve to simpatično, možda i zato što do sada nisam imala nikakvih neprijatnosti. Svi koji su mi pisali imali su lep pristup, ali ja sam srećno zaljubljena devojka. Sve je to slatko, ali ništa dalje od toga - zaključila je Cecina ćerka, koja je 16. maja ušla u gluvu sobu u muzičkom studiju Darka Dimitrova u Skoplju i snimila svoju prvu pesmu "Savršen par", za koju je nedavno snimila i spot sa poznatim brazilskim modelom i glumcem Pedrom Solcem.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Uskoro izbacuje svoju prvu pesmu.... Anastasija Ražnatović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Karma

14.07.2018 10:37

Nedostajao je i njenim polubraci i sestrama, kad im je njena majka preuzela oca

Sonja

14.07.2018 11:53

Plastični polu svet....