Zoran Marjanović joj je napravio najveći hit: EVO KAKO TANJA SAVIĆ GOVORI O NJEMU!

Autor:

Zabava

16.07.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako joj je napravio veliki hit "Zlatnik", pevačica Tanja Savić nije imala reči hvale za Zoranu Marjanoviću!

Tanja je prilikom nastupa na jednom prestoničkom splavu bila raspoložena za razgovor o svemu, osim o svom bivšem saradniku Zoranu Marjanoviću, koji je posle deset meseci pušten iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje za ubistvo supruge Jelene.

- Jao, nemam komentar za njega, stvarno. Molim vas, neću ništa da kažem na tu temu. Nemam komentar, ne zanima me to - uporno je ponavljala Savićeva, koja je pre nekoliko dana stigla iz Australije.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

- Poslednji put sam nastupala pre dva meseca u Beogradu, to nije tako davno bilo, ali mi je nedostajalo ovo druženje s publikom. Najviše volim u prestonici da pevam, nekako je atmosfera uvek dobra i svi zajedno pevamo. Ne kažem da nije tako i na drugim gostovanjima izvan Beograda, ali ovde je posebno - rekla je Savićeva za beogradske medije, a onda je otkrila da je ovoga puta u Beograd došla bez ostatka svoje porodice.

- Sinovi Maksim i Đorđe su ostali u Australiji sa suprugom Dušanom. Stariji ima osam godina, mlađi šest, veliki su, sad mogu da budu i po nekoliko dana bez mame. Ranije sam stalno morala da ih dovodim u Beograd dok su bili mali, prošto mi je bilo žao da ih ostavim. Sad oni razumeju da mama mora da radi i da će brzo doći, lepo im sve objasnim i sve bude okej. Odlučili smo da ih upišemo u internacionalnu školu da bi im bilo lakše, bilo da odlučimo da živimo u Australiji ili da budemo ovde. Deca će uvek učiti po istom programu, a to mi je najvažnije - kaže pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading