Nataši Bekvalac pozlilo u Crnoj Gori, ZAVRŠILA U BOLNICI!

Autor: Stars

Zabava

17.07.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je pevačica koja svoj privatni život gotovo nikada ne krije od očiju javnosti, te je tako i svoje najteže trenutke delila sa svojim fanovima.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

Nakon užasnog perioda koji je proživela prethodnih meseci, otkako ju je suprug Luka Lazukić pretukao, Nataša Bekvalac se posvetila poslu i porodici. Ona je u petak i subotu imala nastupe u Crnoj Gori, nakon čega je ostala dva dana da se odmori na Jadranskom primorju. Ipak, pevačica je zbog pada imuniteta završila u bolnici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Na svakom nastupu daje svoj maksimum... Nataša Bekvalac

Publika ju je zaista odlično dočekala i napravila je pravi spektakl. Ipak, u nedelju ujutru joj je pozlilo, stigao je umor i morala je da poseti lekara. Nakon pregleda oni su joj dali infuziju, nakon čega joj je bilo bolje. Kako joj ne bi propao dan, ona je otišla na plažu, ali je vreme uglavnom provodila u hladu, kako joj se stanje ne bi pogoršalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
branko

17.07.2018 10:28

Manje alkohola i posne hrane.