Naša manekenka PRVI PUT PROGOVORILA O BRAKU KOJI JE TRAJAO MESEC DANA!

Autor:

Zabava

18.07.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka koja već godinama gradi uspešnu karijeru u Americi retko govori o svom privatnom životu!

 

Ivana, za kojom uzdišu mnogi muškarci, je pre pet godina uplovila u bračne vode, međutim razvod je usledio nakon samo mesec dana. Više detalja o svemu pronaći ćete u nastavku.

 

Ivana se 2013. godine udala za tadašnjeg izabranika Mia Danilovića.

Razvod je, međutim, usledio nakon samo mesec dana braka.

Lepa manekenka neko vreme nije želela da daje izjave za medije ovim povodom, međutim nakon godinu dana odlučila je da otvori dušu.

 

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je Ivana tada za magazin "Story".

Ona nikada nije želela da otkriva koji razlozi su doveli do razvoda. - To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je Ivana.

 

Ivana Korab je nakon ovog emotivnog loma uspela da se oporavi i uzdignute glave nastavi život dalje. Odlučila je da se posveti karijeri, te u Americi konstantno snima kampanje i modne editorijale i svrstava se u red najuspešnijih. I kada je reč o privatnom životu odlučila je da nakon razvoda više ne govori za javnost o istom, niti da otkriva da li je novi muškarac uspeo da osvoji njeno srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading