DOŽIVELA TRAUMU: Priji UPALA DVA MUŠKARCA U HOTELSKU SOBU!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

20.07.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Aleksandri i Filipu Živojinoviću Budva ovoga leta bila samo usputna stanica budući da je tu Prija imala zakazan nastup, uspeli su da dožive veliku neprijatnost. Preciznije, Aleksandra je bila izložena velikom traumatičnom iskustvu kada su joj u hotelsku sobu ušla dva nepoznata muškarca.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra__official
Spavala kada su joj dva Rusa ušla u sobu... Aleksandra Živojinović

Reč je o dvojici Rusa, koji su dok je Filip bio odsutan, ušli u apartman poznate pevačice i preplašili je, što je otkrio izvor iz hotela u kom su boravili:

-  Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gde je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje.

 

Ako ima raja na zemlji ovo je verovatno to...

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Dec 13, 2016 at 5:49am PST

Kako dodaje dobro obavešten izvor, Aleksandra satima nije mogla da se smiri:

- Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava!Pritom, ništa ih nije razumela jer su stranci. U jednom trenutku su hteli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela.

Aleksadra i Filip ovaj incident nisu želeli da komentarišu, a hotel su napustili. Oni su Budvu posetili jer je je upravo ovde usidrena jahta Brene i Bobe Živojinovića koji su krstarili Jadranom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading