ANASTASIJA NASTUPA S CECOM U CRNOJ GORI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ražnatović u nedelju peva u najvećoj diskoteci na otvorenom u Budvi, a sa njom će se na sceni pojaviti i Anastasija, koja će na maminom nastupu promovisati svoju pesmu "Savršen par".

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Počinje da nastupa... Anastasija i Ceca

Naime, kako saznajemo, Cecina ćerka će nastupiti s majkom u "Top Hilu" i pored svoje pesme otpevati još nekoliko hitova.

- Anastasija je nedavno izbacila svoj singl prvenac, koji će prvi put uživo zapevati pred mnogobrojnom publikom svoje majke u najpoznatijem budvanskom klubu. Cecina mezimica se u aprilu prvi put pojavila s mamom na bini na njenom koncertu u Minhenu, čime je najavila da uskoro i sama postaje pevačica, a sada će u Crnoj Gori ponoviti to iskustvo, gde će se premijerno uživo predstaviti sa svojom prvom pesmom. Nastupi s majkom će joj svakako pomoći da se opusti pred masom ljudi i oslobodi na sceni pre neko što krene samostalno da nastupa - otkriva izvor blizak porodici Ražnatović.

Cecina mezimica se već pojavila s mamom na bini u Minhenu, ali će u Budvi premijerno predstaviti singl prvenac

Podsećanja radi, Anastasija oduvek želi da krene maminim stopama, ali je odluku da ozbiljno uplovi u muzičke vode donela tek sa 20 godina, kada je procenila da je dovoljno zrela da počne profesionalno da se bavi pevanjem. Nedavno je izbacila singl "Savršen par", za koji je snimila i spot, u kome je snimala seksi scene sa poznatim brazilskim manekenom Pedrom Solsem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading