Marija Karan SE ZAPUSTILA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica Marija Karan, koja je udata za američkog filmskog producenta Džoela Lubina, boravi u Crnoj Gori, gde se u nedelju uveče pojavila na humanitarnoj reviji naše dizajnerke Lepe Kutur gotovo neprepoznatljiva.

Foto: ST/D. KADIĆ
Kosa spaljena, ona nenašminkana... Marija Karan

Naime, Marija je u Portomontenegro došla bez šminke, vidno mršavija nego inače, a kako je svoju dugu braon kosu, koja joj je bila zaštitni znak, još u aprilu ošišala i ofarbala u plavo, skoro da ničim nije odavala utisak da je to ona.

Iako se svuda u svetu forsira prirodan izgled, glumica se ipak malo više dotera kad se kreće među svetskim džet-setom

 

Celebrating #anaprvacki @ana_prvacki @bettinakorek ❤️❤️❤️

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jul 4, 2018 at 1:27pm PDT

Ova promena izazvala je iznenađenje jer niko nije očekivao da je Karanova postala plavuša. S druge strane, glumica je bez trunke šminke delovala prilično ubledelo i iscrpljeno, čemu je doprineo i koji kilogram manje. A s obzirom na to da se i sa suprugom često pojavljuje na humanitarnim žurkama u Americi, uprkos tome što se u svetu forsira prirodan izgled, Marija se ipak malo više dotera kad se kreće među svetskim džet-setom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading