KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA KIJU nakon prvog nastupa: One pevaju KARAOKE!

Autor:

Zabava

26.07.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena pevačica Kristina Kija Kockar održala je sinoć nastup sa grupom "Ministarke" na jednom beogradskom splavu, a njihovo prvo izvođenje zasnivalo se na hitovima popularnih i proslavljenih pevačica poput Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: instagram.com/karleusastar
Neće da dozvoli da neko devalvira njen rad... Jelena Karleuša

I dok Ceca nije imala repliku zbog izvođenja njenih pesama, Karleuša je imala šta da kaže na temu pevanja njenih numera, a to je Kristinu ovoga puta pogodilo:

- Rijaliti učesnice nastupaju po klubovima tako što sa lap topa puštaju tuđe hitove (sa sve glasom drugog pevača), a one preko toga pevaju po neku reč. Ja se iskreno nadam se za tu sprdnju ne naplaćuje ulaz i da oni za to ne dobijaju honorare jer karaoke su uvek bile besplatne.

 

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ
Probija se kao pevačica... Kija

Za ovu izjavu Jelene Karleuše, kao i da li postoji mogućnost da s njom snimi duet odmah je stigao i Kijin komentar, koja nije imala argumente u svoju odbranu:

- Skroz mi je simpatično. Ne razmišljam mnogo o Jeleni Karleuši. Ona je velika zvezda stvarno, ali ne razmišljaš o tome da bismo mogle da snimimo duet - izjavila je pobednica rijalitija "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading