GLUMICI POZLILO U CRNOJ GORI!

Autor: Blic.rs

Zabava

28.07.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Anja Mit boravila je u Crnoj Gori gde je imala zdravstvene probleme zbog koji jue završila u bolnici.

 

☀️

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on Jun 22, 2018 at 8:39am PDT

Ona je dve nedelje na Crnogorskom primorju, ali joj je sunce došlo glave, pa je osetila tegobe i onesvestila se, te završila u bolnici gde je primala infuziju i nekoliko dana nije izlazila iz apartmana.

Njena prijateljica koja je letovala sa njom prvo je mislila da se Anja šali s obzirom na to da je poznata kao duhovita osoba, te nije previše obraćala pažnju na nju. Međutim, posle Anjinog insistiranja da joj nije dobro, prijateljica i ona su se spakovale i otišle u Hitnu pomoć gde je konstatovano da je reč o sunčanici i da mora da odmah primi infuziju.

 

@gordana.rodic28 Moja majstorica Gocaaa❤️❤️❤️??????

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on Apr 18, 2018 at 2:48pm PDT

- Kada sam ugledala Anju da ulazi u Hitnu posmilila sam da je reč o snimanju serije, ali ipak to nije bilo. Strpljivo je čekala da je prime u ambulantu. Videla sam da je bila bleda i malaksala. S njom je bila jedna drugarica, koja je sve vreme hladila - kaže devojka koja se zadesila na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading