NATAŠIN ADVOKAT: Završiće kao Ksenija, Lukin drug JOJ JE UPERIO PRST KAO DA DRŽI PIŠTOLJ!

Autor: Informer

Zabava

28.07.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O pretnjama koje je prošle srede Nataši Bekvalac, navodno uputio drug Luke Lazukića, izvesni Ž.I, progovorio je njen advokat, Nemanja Aleksić koji je detaljno opisao šta se dogodilo pevačici dok je čekala da njen suprug završi posetu s ćerkom Katjom u Centru za socijalni rad.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Lukin drug joj pretio ispred Centra za socijalni rad... Nataša Bekvalac

Aleksić je izrazio zabrinutost za svoju klijentkinju jer joj je Lukin drug uputio i gestikulirao pretnjama koje ukazuju na sličnost sa slučajem pevačice Ksenije Pajčin koju je 2007. godine usmrtio momak Filip Kapisoda. 

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Natašin advokat njenu situaciju uporedio sa slučajem ubijene pevačice... Ksenija Pajčin

- Sve ovo što se dešava između Nataše i Luke podseća na ono što se dogodilo Kseniji Pajčin. Nije prošlo mnogo vremena od kada ju je Kapisoda ubio. To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko veštačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "selebriti". Pravi sociopata.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Natašin advokat izneo žestoke optužbe na njegov račun... Luka Lazukić

Aleksić je naveo i da je veoma zabrinut zbog činjenice da Nataša svake srede mora da dovede ćerku u Centar za socijalni rad, a da je tom prilikom potpuno nezaštićena:

- Niko joj ne garantuje bezbednost, a po zakonu mora da dovodi dete jer u suprotnom čini krivično delo. Taj Ž. I. je napravio potez rukom kao da drži pištolj, uperio prst prema Nataši i rekao: "Je*aćemo te." Šta je sledeće? On je učestvovao u razbojništvu u Republici Srpskoj, a kad su ga uhvatili, onda je odrukao sve prijatelje da bi odležao samo šest meseci. To je Luki najbolji drug. E, pa onda možete da zamisilte kakav je tek Lazukić. S kim si takav si.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading