Severina u tajnoj vezi!

Autor:

Zabava

31.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić na sve načine se trudi da od očiju javnosti sakrije da joj je brak u krizi, a sudeći po tvrdnjama astrologa, na tom polju tek je čeka pakao.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Severina i Igor Kojić

Naime, prema stručnoj astrološkoj analizi Vladimira Vlajića i Velimira Remića, koji govore za Srpski telegraf, Kebinoj snajki predstoji težak i nepovoljan period u životu, a njen brak sa Igorom Kojićem nema svetlu budućnost, tim pre što se, kako zvezde kažu, Seve paralelno upustila u tajnu romansu.

Vlajić: Ni sa svekrom Draganom Kojićem Kebom se ne slaže baš najbolje. Njihov odnos je pod velikom tenzijom

- Za Severinu je generalno 2018. vrlo teška godina u kojoj će dosta njenih tajni isplivati na površinu. Njoj će se život zakomplikovati na raznim poljima, počevši od sudskog spora, koji se neće završiti u njenu korist. Decembar će naročito biti težak za nju i Igora Kojića jer je njihov opstanak braka na staklenim nožicama. Ne preporučuje joj se ni da pokušava da spase brak eventualnom trudnoćom, jer u ovom periodu joj stoje velike šanse da doživi spontani pobačaj, što bi joj dodatno pogoršalo ionako već težak period kada su psihička stabilnost i emotivno stanje u pitanju. Početak 2019. godine za nju, ali i za Igora nosi mnogo stresa i pravi horor film. Ni sa svekrom Draganom Kojićem Kebom se ne slaže baš najbolje i to joj stvara dodatni pritisak. Njihov odnos je pod velikom tenzijom i pitanje je kako će se razvijati u narednom periodu. Ono što je svetlija tačka u celoj ovoj priči za Severinu je taj neki novi, ali za sada tajni partner, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja iz inostranstva. Stoji joj skladna veza sa njim, ali i mogućnost udaje, jer se njoj odavno predviđaju tri braka. On nije iz poslovne sfere koja je bliska njenoj. Ima svoj privatni biznis i dobro je finansijski obezbeđen - tumači Vlajić Severinin horoskop, dok Remić potvrđuje krizan period koji pevačicu može dovesti do ozbiljnih promena u bračnom stanju:

 

#jutarnjiprogramrtvpink #work #happytime

A post shared by Vladimir Vlajic (@starr1712) on Jan 4, 2018 at 11:57pm PST

 

 

 

Remić: Na povoljan period će morati da pričeka. Očekuju je ozbiljnije promene u braku i na emotivnom planu

- Tačno je da je Severina trenutno pod jako velikim stresom, mnogo se govori o njenoj krizi u braku i generalno je njena čitava priča vezana za emotivni i profesionalni status mnogo teška tokom cele ove godine, a posebno će joj biti problematičan sam kraj godine. Poboljšanje je čeka tek od iduće godine. Još uvek je pod jakim utiskom usled već jednog gubitka bebe, tako da je za nju vrlo stresno sve što se tiče njene ponovne trudnoće. Na neki povoljniji period u životu za sada će morati malo da sačeka, ali očekuju je i ozbiljnije promene u braku i na emotivnom planu - zaključio je Remić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading