UMEŠAO SE I LUKAS: Andreana i Vidić se VREĐALI, A EVO NA ČIJOJ JE STRANI ACA!

Autor:

Zabava

31.07.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višegodišnje prepucavanje između pevačice Andreane Čekić i dizjanera Saše Vidića pre nekoliko dana kulminiralo je njenim otvorenim komentarom kreatoru, a u sve se na kraju umešao i pevač Aca Lukas.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Rekla sve što joj je na duši... Andreana Čekić

"Kap koja je prelila čašu" i naterala Andreanu da se putem teksta na instagramu obrati Vidiću, je njegov komentar o njenom stajlingu u jednom magazinu, u kom ju je označio kao "promašaj nedelje". Ovo je Čekićevu razbesnelo pa mu je poručila:

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Sad ga je Čekićeva baš isprozivala... Vidić

- Gospođice Vidić, ti i dalje ne možeš da shvatiš jer ti je droga pojela vijuge da ću te, svaki put kad izjaviš ružne stvari o meni, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje zvano istina. Pa da počnemo... U prethodnom "ocenjivanju" s jedne strane govoriš da sam grdna, s druge strane da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... Setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio šut kartu od Cece? Od žene koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ, tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. Gde su ti pozivnice na razna veselja koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem. Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli - pisala je Čekićeva i nastavila:

 

 

​Gospođice Vidić ♥️ . . Ti i dalje ne možeš da shvatiš, jer ti je droga pojela vijuge, da ću te svaki put, kada izjaviš ružne stvari za mene, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje, zvano "istina". . . Pa da počnemo... u prethodnom "ocenjivanju" (*) sa jedne strane govoriš da sam grdna, sa druge strane govoriš da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio "šut kartu" od Cece? Od žene, koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? . Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. . . Gde su ti pozivnice na razna veselja, koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem :). Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli. . . (*) ocenjivanje: . . Drage koleginice, koje ste "na meti" Gospođice Vidić: morate da znate da to nije strašno, jer osoba koja vas ocenjuje, nije kompetentna. Kompetentni su oni, koji sa sobom nose rezultate u svom poslu, koji novčano ne zavise od rubrike u novinama i koji se bave ličnim napretkom. Vidiću, uvek ćeš biti samo mulj, nikada Avantgarde. . . Ps: Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno. . . Pps: ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moraś da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti.

A post shared by ɑɳɗʀɛɑɳɑ cɛkic (@andreanacekic) on Jul 29, 2018 at 3:55am PDT

 

- Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno. Ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moršs da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti- napisala je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Podržao koleginicu... Lukas

A ovu njenu izjavu prokomentarisao je i Aca Lukas, i to podržavajući upravo nju:

- Na jed i zlobu - uvek duhovitost! Bravo drugarice, moja škola! Lukas! Podrška za Andreanu! (gospodine, ako se ti uopšte možeš nazvati tako: vređati ne znači biti duhovit! Manje zlobe i ličnog nezadovoljstva i biće život kud i kamo lepši) - napisao je folker, a oduševljena njegovom podrškom, Čekićeva mu je i dogovorila:

- Tebe treba klonirati!!! Voli te sestra do vasione!!!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading