OVO JE ANABELI PROMENILO ŽIVOT: Sada je na udaru javnosti, a pre nekoliko godina PREŽIVELA JE AGONIJU!

Autor: Story

Zabava

05.08.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na udaru javnosti zbog podrške koju je dala svojoj ćerki Luni Đogani, pevačica Anabela Atijas je već mesecima. Međutim, osim ličnih problema u životu, Anabela je imala i jedan koji se tiče njene majke. Pevačica o tome nije mnogo govorila, ali je priznala da je od tada promenila pogled na svet.

Foto: printscreen/instagram
Podržavala je ćerku u svemu... Anabela i Luna

Naime, pre nekoliko godina njena majka Jadranka Polutak, koja živi u Švedskoj, kako su pisali mediji, pokušala je samoubistvo. Ona je, navodno, uzela prekomernu dozu sedativa, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele prevezena je u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć i spašen život.

Nije poznato zbog čega se pevačicina majka odlučila na ovakav korak, a Anabela sada otvorila dušu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Prošla kroz teške momente u životu... Anabela Atijas

- Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju - rekla je pevačica svojevremeno i dodala:

- Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske napise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading