LUKASU POGORŠANO ZDRAVLJE!

Autor:

Zabava

05.08.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas otkazao je večerašnji nastup u jednom klubu u Makedoniji, a razlog je pogoršano zdravstveno stanje pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Morao da otkaže nastup... Lukas

Kako je objavljeno na zvaničnom fejsbuk profilu kluba na Ohridu u kom je Lukas trebalo da zabavlja goste večeras, folker je bio primoran da otkaže pojavljivanje:

- Obaveštenje! Nastup u klubu se otkazuje zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Ace Lukasa. Ovom prilikom se izvinjavamo svim fanovima, posetiocima, prijateljima koji su planirali na večerašnji nastup, i molimo za razumevanje. O sledećem terminu za nastup, bićete obavešteni na vreme! - piše i u saopštenju koje je na Lukasovoj zvaničnoj stranici objavio njegov bend. 

Aci ovo nije prvi put da otkazuje nastup zbog zdravstvenih problema, a u poslednje vreme to je često činio. Međutim, do sada nije navodio o kakvim je zdravstvenim tegobama reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading