EKSKLUZIVNO Prvi poljubac Sevićke i novog dečka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević uživa u vezi sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim je u ljubavi već pola godine. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je bivšu suprugu Darka Lazića kako sa svojim dečkom uživa na jahti, a na sunčanom Jadranu pao je i prvi javni poljubac.

RepublikaFoto: K. Mihajlović

Ana nosi torbu, a dečko sve ostalo... Sevićeva sa dečkom

RepublikaFoto: K. Mihajlović
Poneli sve što su mogli... Ana s dečkom
RepublikaFoto: K. Mihajlović
Ukrcali se na brodić... Ana i Daniel

Naime, novopečeni par očigledno je pao pod uticaj morske i romantične atmosfere, pa se prepustio emocijama. Ana i Danijel uživali su u šetnji Budvom tokom dana, a onda su seli na Danijelov motor i uputili se prema jahti koju je on iznajmio kako bi njegova draga uživala u čarima mora. Sudeći po fotografijama, Anin dečko čini sve da ona uživa i da se oseća kao kraljica, a Sevićevoj očito pažnja prija. Nakon što su parkirali motor, njih dvoje su se zajedno uputili ka jahti, a Danijel je poput pravog džentlmena poneo sve stvari koje su im potrebne na jahti kako se Ana ne bi mučila.

Bivša supruga Darka Lazića više ne krije emocije prema novom izabraniku, sa kojim je uslikana na Crnogorskom primorju kako razmenjuje nežnosti na jahti

RepublikaFoto: K. Mihajlović
Pao i prvi poljubac... Ana i Daniel

Pri ulasku na jahtu, Sevićeva nije mogla da preskoči deo između obale i plovila, te se Danijel ponovo našao tu da pomogne. Prvo je Sevićki pridržao papuče, a potom joj je pružio ruku kako bi se lakše ukrcala. Nakon što su se smestili i zaplovili, Ana i Danijel razmenili su nežnosti misleći da ih niko ne posmatra, a potom stavili peškire i smestili se da se sunčaju tokom plovidbe.

RepublikaFoto: K. Mihajlović
A tu su i drugarice.. Sevićeva povela celo društvo

Mi samo možemo da pretpostavimo kako su strasti prštale kada su se usidrili u uvalama daleko od očiju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading