SUD JOJ JE ODUZEO ĆERKU, a evo na čijem rođendanu se sada pojavila SINDI!

Autor:

Zabava

10.08.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković Sindi sudskim putem početkom ove godine izgubila je starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Foto: instagram.com/ivana_stamenkovic_sindi
Prolazila kroz težak period... Sindi

Ivana je u sporu sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, kog je prijavila i za nasilje u porodici, bila nekoliko godina, a na kraju je izgubila i starateljstvo nad ćerkom je pripalo ocu. Pevačica je tada bila očajna i otkrila je šta je sve pokušavala kako bi ćerku Petru odgajala ona:

- Prijavila sam bivšeg supruga za nasilje nad mnom i detetom, on je dobio i zabranu prilaska, a uz to borila sam se za starateljstvo nad detetom. Krivična prijava ide na jednu stranu, starateljstvo na drugu i u međuvremenu su oni doneli odluku da je on bolji staratelj za dete. Socijalno je donelo da meni pripadne dete, međutim neki advokati su korumpirani sa veštacima, gde veštaci određuju ko je podobniji roditelj po njihovom psihološkom modelu. Tako da veštaci, zbog toga što primaju mito i novac, napišu da je suprotna strana podobnija - izjavila je Stamenkovićeva.

Foto: e-stock
Pojavila se na rođendanu kod Sanje Stanković, Sindi sa javnosti nepoznatim muškarcem

Međutim, izgleda da se bivša "Modelsica" oporavila i odlučila da se pojavi u javnosti i to na rođendanu bivše učesnice "Zadruge", Sanje Stanković. Ivana je došla u pratnji nepoznatog muškarca u čijem društvu je bila cele večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading