Maja progovorila o odnosu sa Karleušom!

Autor:

Zabava

11.08.2018

05:35 >> 19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović nedavno je izbacila album karijere "Viktorijina tajna", a upravo zahvaljujući brojnim hitovima koje su za nju uradili Buba Koreli i Džala Brat, ona puni diskoteke širom Jadrana.

 

 

Da li je Budva spremna??? Vidimo se veceras Top Hill gori?????

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 9, 2018 at 9:19am PDT

 

 

  • Kakav je osećaj pevati na bini na kojoj nastupaju samo najveće zvezde poput Cece i Dina Merlina?

- Ja sam rođena bez treme i, kada su mi pričali o "Top hilu", nisam mogla da zamislim kakav je to prostor sve dok nisam videla na probi. Tek kad sam ušla tamo, ostala sam u šoku i shvatila gde ja u stvari nastupam.

Brena je legenda, naša publika je različita i glupo je takmičiti se sa njom

  • Novim albumom i saradnjom sa Bubom i Džalom napravila si još jedan stepenik više u svojoj karijeri i zakazala si Arenu za novembar, kada su koncerte zakazale najveće zvezde poput Brene i Lukasa. Plašiš li se konkurencije?

- Neću biti skromna ako kažem da se ne plašim. Verovala sam puno u uspeh ovog kao i prošlog albuma. Arena treba da bude samo kruna mog dosadašnjeg rada. Brena je legenda, naša publika je različita i glupo je takmičiti se sa tako jednom veličinom.

 

 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 12, 2018 at 9:54am PDT

 

  • Nedavno smo bili svedoci medijskog prepucavanja između tebe i Jelene Karleuše. Da li su se strasti među vama dvema smirile i u kakvim ste sada odnosima?

- Ja nikada u životu za Jelenu nisam rekla nijednu ružnu reč. Ja nju poštujem kao umetnika i kao osobu. Komšinice smo i bilo bi veoma ružno da ja ikad išta loše kažem za nju. Bile smo dobre, družile smo se i ne bi bilo lepo da komentarišem išta loše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading