Seka se razgolitila pored prozora!

Autor: D. L.

Zabava

10.08.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić i te kako prati modne trendove, što se jasno vidi po objavama na njenom Instagram profilu, a ovoga puta uspela je da šokira fanove nakon što je okačila fotografiju gde pored prozora pozira razgolićena.

 

???

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Aug 10, 2018 at 2:39am PDT

Naime, pevačica je isprva postavila sliku na kojoj pozira sa čašom belog vina, a njen suprug Veljko Piljkić je mazi po razgolićenim nogama. Nakon prve fotografije usledila je i druga, koja je posebno oduševila muški deo populacije s obzirom na to da je u prvom planu Sekina pozadina.

Fanovi su hvalili Sekin izgled, bez obzira što mnogi komentarišu da se ponovo ugojila

 

?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Aug 9, 2018 at 10:26am PDT

Ispod slika su se nizali pozitivni komentari i komplimenti na račun Aleksićkinog izgleda, bez obzira na to što u poslednje vreme mnogi komentarišu da se ponovo ugojila i kako ponovo vodi borbu sa viškom kilograma. Inače, pevačica trenutno boravi u Poreču, u Hrvatskoj, gde odmara sa svojim izabranikom u ovom malom primorskom mestu, daleko od vrućine i gradske vreve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading