Šijana hranila devojka, pa se zajedno tuširali!

Autor: D. L.

Zabava

10.08.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan uveliko uživa na Crnogorskom primorju, a uvek spreman paparaco Srpskog telegrafa uslikao ga je kako ruča sa devojkom, nakon čega su se zajedno tuširali.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Mirko Šijan sa devojkom!

Naime, Mirko se sa svojom partnerkom i nekoliko bliskih prijatelja odmara na plaži Kamenovo, nadomak budvanske rivijere, a kada se umore od plivanja i vrelog peska, uživaju u kafićima gde se zabavljaju uz muziku i uz piće.

Sudeći po fotografijama koje Mirko objavljuje na društvenim mrežama, ne odvaja se od svoje devojke

Kako voda ume da izmori čoveka, hranom se mora nadomestiti potrošena energija, pa je Šijanova devojka odmah priskočila u pomoć i počela da ga hrani nasred bašte kafića. Kada postane prevruće, najbliži spas je uvek tuš, u trenutku kada je more predaleko, pa se par začas udaljio od društva i otišao na tuširanje.

To je samo dokaz da ljubav između njih i te kako cveta, a sudeći po fotografijama koje Mirko objavljuje na društvenim mrežama, ne odvaja se od svoje devojke. Sin popularne pevačice nedavno je ikoristio vreme da skokne i do Ade Bojane, a sa svojim pratiocima podelio je snimke na kojima se vidi kako uživa u ronjenju i odbojci na pesku. Tople avgustovske večeri Šijan sa devojkom i društvom većinom provodi u ludom noćnom provodu, gde ostaje do kasnih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading