NIJE BILA SPOSOBNA ZA TO: Voditeljka otkrila zbog čega je NESTALA NA SEDAM NEDELJA!

Autor:

Zabava

11.08.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših i najatraktivnijih voditeljki u regionu, Nikolina Pišek povukla se sa malih ekrana i živi mirnim životom sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom ćerkom Unom Sofijom, ali je javnost i dalje zainteresovana za nju. Međutim, ona nije bila zainteresovana da se eksponira već je nestala na sedam nedelja, ali samo sa društvenih mreža.

RepublikaFoto: Tanjug
Briga je za popularnost... Vidoje i Nikolina

Pišekova je danas objavila fotografiju na kojoj, iako ona tvrdi suprotno, izgleda odlično s čim su se složili njeni pratioci. A kao razlog za neobjavljivanje fotografija skoro dva meseca, Pišekova je navela činjenicu da ona nije sposbna da ima svakoga dana neke avature i da o tome obaveštava javnost:

Foto: instagram.com/nikolina_pisek
Ona ovom fotkom nije zadovoljna... Nikolina Pišek

- Ne shvatam kako ljudima polazi za rukom da vode tako zanimljive živote i uporedo fascinantne profile na Instagramu. Ja sam nesposobna za to. 7 nedelja odsustva?! Ok, vreme je za buđenje. Rezultat - vratila sam se sa žurke na plaži na predivnom ostrvu i objavila sažvakanu verziju sebe ispred zida kuće... - napisala je Nikolina razočarana što joj prva fotografija posle dugo vremena nije malo bolja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading