MANEKENKA I LJAJIĆ SE RASTALI, srpski fudbal u opasnosti?!

Autor: Blic, Republika

Zabava

14.08.2018

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi, šta li će sada da se desi?! Manekenka Sofija Milošević i srpski fudbaler koji intenzivno ne peva himnu kad igra za reprezentaciju, Adem Ljajić, nisu više zajedno! Kako li će to da se odrazi na njegove igre u Torinu, ili, još gore - među "orlovima"? Mada, s obzirom na to da je igrao kao baba na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, i da gore verovatno ne može (a pitanje je da li zna bolje), sva je prilika da ljubitelji fudbala ne moraju da brinu o kvalitetu Ademove igre, jer istog i nema.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević i Adem Ljajić

S druge strane, ne treba da brinu ni oni koji vole lik i delo prelepe Sofije Milošević, jer su se ona i Ljajić rastali bez trzavica - lepo, korektno i neobično.

Tri godine trajala je ova ljubav za koju su mnogi njihovi prijatelji verovali da će biti krunisana i brakom.

Ipak, oboje su shvatili da su se previše udaljili tokom proleća i leta, te da je glupo nastavljati nešto što je počelo da bledi.

- Adem i Sofija su imali dosta poslovnih obaveza u poslednje vreme, zbog čega nisu stigli ni da se vide. To je dovelo do toga da se potpuno odvoje i shvate da ne žele da budu više zajedno. Prvo je bilo SP u Rusiji, potom brojni Sofijini angažmani u inostranstvu. Konstantna razdvojenost dovela je do toga da su slobodno vreme želeli da provode sa prijateljima ili sami, a želju da se vide nisu imali - priča izvor "Blica".

 

 

Summer nights?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 8, 2018 at 2:22am PDT

 

Adem i Sofija raskinuli su vezu putem telefona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading