Aki na sceni nakon moždanog udara!

Autor: Z. S. R.

Zabava

15.08.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parni valjak se u velikom stilu vraća na muzičku scenu nakon pet meseci pauze prouzrokovane moždanim udarom frontmena i pevača Akija Rahimovskog.

RepublikaFoto: youtube.com/Vallis Aurea
Aki Rahimovski

Posle rehabilitacije, Rahimovski je ponovo okupio ekipu sa kojom uvežbava repertoar, ali i snima nove pesme. Početkom jeseni izlazi i novi dugo očekivani album Parnog valjka, sa kojim će bend krenuti na turneju.

Rahimovski ostavio loše navike. Prestao da puši, pije kafu i vino i jede začinjenu hranu

Naime, prvi koncert ovaj kultni bend imaće 12. oktobra u Sloveniji, kada će se po prvi put publici uživo obratiti Aki posle uspešnog oporavka. Kako izvor blizak legendarnom pevaču navodi, ostavio se loših navika i posvetio zdravlju.

- Oporavio se u potpunosti jer se posvetio zdravlju. Ostavio je loše navike, cigarete, kafu, čaše vina i začinjenu hranu i fokusirao se na povratak na scenu - rekao je izvor. Isto je nedavno potvrdio i Rahimovski:

- Verujem da će sve biti dobro. Znam da su se svi prestrašili kad su čuli šta se desilo. Sad treba da se odmaram i slušam šta lekari kažu - rekao je Aki za hrvatske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading