SEKA PROPUŠILA!

Autor: D. L.

Zabava

20.08.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić na društvenim mrežama i te kako forsira zdrav život i modu, zato je mnoge iznenadila njena poslednja objava, na kojoj se vidi kako puši nargilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shisha ?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Aug 19, 2018 at 1:01pm PDT

Naime, pevačica je svratila u nargila bar, gde je isprobavala najrazličitije ukuse, te je iskoristila priliku i da ispozira za Instagram. Njena fotografija je za vrlo kratko vreme premašila 8.000 lajkova, a Aleksićkini fanovi pitali su se od kada je to Seka počela da konzumira nargilu jer to svakako nisu očekivali od nje.

Fotka na kojoj Seka pozira sa nargilom za sat vremena premašila je 8.000 lajkova

Sa druge strane, mnogi su pohvalili pevačicu zbog toga što je izašla iz zone komfora i pokazala da je uvek spremna da isproba nove stvari. Da podsetimo, pevačica je nedavno obradovala svoje pratioce i golišavim slikama sa letovanja. Ona je pored prozora pozirala samo u bikiniju dok ju je suprug Veljko Piljikić fotografisao, a u ruci je držala čašu belog vina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading