"MILIONER IZ BLATA": Tošića OTHRANILO SIROTIŠTE, sada im se odužio VELIKOM DONACIJOM!

Autor: alo.rs

Zabava

21.08.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pop zvezde Jelene Karleuše Duško Tošić nije od onih sportista koje su roditelji gurali i finansirali da bi postigao uspeh.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško i Jelena

Njegova priča se znatno razlikuje. S obzirom na to da njegovi otac i majka nisu imali novčanih sredstava da othrane, a ni da podrže njegovu želju da se bavi fudbalom, rešili su da ga daju u Dom za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina“, gde je boravio nekoliko godina.

Iako su ga često posećivali, brigu o Tošiću vodili su zaposleni u toj ustanovi. Sada, kada je postao velika fudbalska zvezda, Tošić je rešio da im se oduži i dokaže da nije zaboravio sve one lepe stvari koje je doživeo u tom domu. Kako VIP magazin saznaje, Tošić svake godine donira ozbiljnu sumu kako bi omogućio što bolje uslove za život dece koja tamo borave, a ekipa VIP magazina posetila je Zrenjanin i Dom za nezbrinutu decu. 

Prošlo je više od decenije kada je prvi put anonimno donirao novac, a onda je to postala tradicija - priča naš izvor koji dodaje da Tošić sada želi da izgradi mini stadion i da kupi opremu za svu decu koja tamo borave, a žele da se bave fudbalom.

S druge strane, zaposleni u ustanovi „Angelina Kojić Gina“ nisu želeli da govore o donacijama Duška Tošića, ali su nam otkrili da su ponosni na njega.

Foto: instagram.com/karleusastar

- Duško je bio dobro i skromno dete. Oduvek je hteo da trenira. On je kod nas bio tri godine, roditelji su ga stalno posećivali. Verujte mi, ako postoji dobar čovek, onda je to Duško. On je nada za sve ljude koji su ovde i slobodno mogu reći da je njegova sudbina kao u onom filmu „Milioner iz blata“ - rekao je jedan od zaposlenih u Domu za nezbrinutu decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading