(FOTO) OVAKO JE KARAMELA IZGLEDAO PRE PLASTIČNIH OPERACIJA!

Autor:

Zabava

22.08.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Stojićević Karamela bio je najpoznatiji imitator, a za potrebe svojih performansa oblačio se i kao žena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#coffe#karamela#time⛱

A post shared by Goran Stojicević (@gorankaramela) on Aug 16, 2018 at 2:56am PDT

Iako je često bio na meti negativnih komentara, Karamela se tu nije zaustavio – on se podvrgao i plastičnim operacijama kako bi ulepšao svoj izgled kojim nije bio zadovoljan.

 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Estradni špajz
Karamela imitira Jelenu Karleušu!

- Nisam ja to radio zbog imitacije, već sam perfekcionista. Znaš, kad mi majka priroda nije dala lep nos, onda lepo odem i sredim ga, pa onda stanem ispred ogledala i kažem: "E, sad mi fali još ovo i ovo." Mnogi su mi rekli da nisam normalan što to pričam - svojevremeno je ispričao Goran i otkrio:

- Operisao sam nos, uši, kapke. Nisam stavio silikone u usne, to svi misle, ali videćete na fotografijama iz detinjstva da nisam uradio usta. Imao sam jedan saobraćajni udes i tada sam uradio nos. Botoks imam, to danas nema ko ne radi. To sad svi stavljaju, to ti je kao da ideš u prodavnicu. Moja žena ne voli ništa od toga. Ona je prirodna. Ne voli to i ne voli kada lupetaram o tome. Ona je ekonomista, nije iz te priče i prava je osoba za mene, da me spusti kad god treba - otkrio je Karamela.

 

Na Tviteru je osvanula Goranova fotografija iz srednjoškolskih dana na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading