EVO KAKVA JE TRUDNICA GOGA SEKULIĆ!

Autor:

Zabava

25.08.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o svojoj trudnoći!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Goga Sekulić

- Mogu reći da dobijam komplimente. Bilo bi dobro da rodim još jedno dvoje dece, pa da ih imam troje. Samo da ostanem tako slatka - rekla je Goga kroz smeh i dodala:

- Odlučila sam da ne budem lenja trudnica, u redu, svi mi ugađaju, to je super. Idem i ovde kod doktora i u Cirihu, pa koristim papir da bih išla na pasošku ili carinu preko reda. Neke stvari koristim, radim šta mi se radi. Sve je teže za sedenje.

Pevačica je objasnila da je ovo leto provela radno i da joj je poslednji nastup bio u Poreču, gde je bilo veoma uspešno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Goga Sekulić

- Ostala sam na moru par dana, bila kod mojih u Crnoj Gori, produžila u Sloveniju, bila u Italiji, imam par obaveza u Beogradu. Možda dođem još jednom u septembru i onda mirujem - kaže Goga koja je odlučila gde će da se porodi:

- U Cirihu, mama je Švajcarka. Još uvek se dogovaramo oko imena, a na kraju sam rekla Urošu da će beba imati dva imena.

- Neka bude sportista. Neću se petljati, bitno je da bude školovan i vaspitan, a ako bude pevač: "Šta ću", izjavila je ona u emisiji  - Exkluziv TV Prva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading