Pevača NAPADAJU JER MU ŽENA NIJE ISTE VERE!

Autor: blic.rs

Zabava

26.08.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača Dada Polumentu od početka karijere pratili su pojedini skandali i afere, a on sada pokušava da vodi miran život sa lepoticom Ivonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love❤️☝️?

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on Jul 25, 2018 at 6:49am PDT

- Samo je jedan Bog - piše pevač Dado Polumenta na Instagramu ispod fotografije iz porodičnog albuma na kojoj je sa izabranicom Ivonom Ivković i njihovom dvogodišnjom ćerkicom Aleom. Na žalost u masi onih koji hvale Ivonin izgled, ima i onih koji na vrlo ružan i primitivan način komentarišu njihovu zajednicu, zato što njih dvoje nisu iste vere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bajram Serif Mubarek Olsun ❤️

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on Aug 21, 2018 at 2:49pm PDT

Dada takvi komentari veoma ljute, ali ne želi da to javno pokaže iako je kratkom rečenicom pokušao svima da zapuši usta.

Svakodnevno pevač na društvenim mrežama, ne obazirući se na mrzovoljne, javno iskazuje ljubav lepoj Ivoni i između ostalog on je napisao -Sa tobom ja se menjam iz dana u dan, sa tobom ja shvatam ko sam i šta sam, ljubavi moja jedina ti si moj svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada ti se uda misao za misao, to je ljubav ❤️

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on Aug 16, 2018 at 4:19am PDT

Dada je od početka karijere fatalan je za mnoge žene i lepotice raznih nacionalnosti ga opsedaju na svakom koraku. Njemu vera pri izboru partnerki nikada nije bila bitna, te je stupao u ljubavne odnose i sa Srpkinjama i sa Muslimankama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading