Zorica izabrala zeta u "Zvezdama Granda"!

Autor:

Zabava

27.08.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka estradnog para Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša Zlata Aranđelović već pola godine je u ljubavi sa pevačem Milošem Vujanovićem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Zorica Brunclik

Međutim, manje je poznato da ga je njena mama Zoka pikirala za zeta još pre pet godina, dok se takmičio u "Zvezdama Granda" tokom sezone 2013/2014, a ona sedela u žiriju.

Zlatina mama glasala za njenog dečka i kad niko drugi nije, samo zato što ga je htela u svojoj familiji

Naime, folk zvezda je nakon spleta pesama koje su otpevali Miloš i Bakir Turković bila jedina od svih članova žirija koja je svoj glas dala Vujanoviću, dok je Turković na osnovu svih ostalih direktno prošao u sledeće kolo. Tada je Brunclikova obrazložila šta je presudilo da ona glasa za Miloša.

- Ja ni jednom ni drugom nemam šta da zamerim, koliko je god pogrešio jedan toliko je grešio i drugi. Vas dvojica ste apsolutno fenomenalni. Sada ću vam reći šta je mene opredelilo, koja sitnica, pa će se možda svi smejati. Ali, verujte mi, gledala sam vas ovako, pa kažem: "Koga bih pre za zeta?" E, ubiće me ćerka! Nemoj da se ljutiš. Ubiće me ćerka, al' tebe bih pre za nijansu od njega zeta" - odvalila je Zorica bez pardona, a Miloš je prasnuo u smeh, pa se onda ljubazno zahvalio:

- Pa hvala lepo stvarno!

Ali se pevačica nije tu zaustavila.

- Pregovaraćemo kad se završi - poručila mu je pred kamerama, a ni on se nije snebivao.

- Može, nema problema - zaključio je Vujanović uživo u emisiji pre pet godina.

Da li su sve ove godine trajali pregovori ili se ljubavni par sve vreme vešto krio od medija, više nije ni važno. Zvezda "Granda" i mlada stilistkinja i šminkerka više ne kriju koliko se vole, pa su svoju ljubav počeli da dele i javno sa pratiocima na društvenim mrežama. Na profilu lepe Zlate našle su se njene i Miloševe fotke koje su radili za jednu modnu liniju.

- Zorica i Kemiš su srećni jer vide da je njihova ćerka zadovoljna. Pomažu im i u planovima o početku zajedničkog života, pa imaju njihovu punu podršku, kao i ostatka porodice. Njih dvoje se odlično slažu i energetski se dopunjavaju, kao da su godinama u vezi - kaže izvor blizak porodici Aranđelović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading